Amazone

Amazone maskiner til det alsidige landbrug

Hos Manna Traktor er vi specialister i Amazone maskiner, hvilke vi forhandler i vores maskinforretning til landbruget. Amazones produkter er af høj, tysk kvalitet og er førende inden for såteknik, jordbearbejdning, sprøjteteknik samt gødningsteknik.​

Produkterne er rotorharver/nedmulder, tallerkenharver, grubber med videre samt såmaskiner til alle slags såteknik. Det kan være direkte såning med skiveskær, majssåmaskine, gødningsmaskiner, liftmodel, med vejeudstyr, elektronisk såmængde-styring, som kan køre over GPS. Har du brug for hjælp til at vælge model? Kontakt os ganske uforpligtende. 

- Manna Traktor - amazone 137 - Amazone

Stabile og driftige Amazone maskiner

Amazone er førende inden for lift- og trailersprøjter, som altid er foran med det sidste nye inden for sprøjteteknik. Hos Manna Traktor har vi forhandlet Amazone maskiner siden 2001. I 2002 udvidede vi med et større reservedelslager, så vi altid kan betjene alle Amazone kunder.

Ønsker du professionel hjælp og rådgivning, hvad angår Amazone maskiner og Amazone sprøjter, er vi det rette sted for dig. Vi har mange års erfaring og ved alt, der er at vide om deres mange forskelligartede maskiner fra den velrenommerede tyske producent

Ring eller skriv for at høre mere

Vil du have mere at vide om de forskellige Amazone maskiner eller priser? Så kontakt os på telefon 98 88 76 11, eller skriv til michael@manna-traktor.dk. Så skal vi nok finde den rette maskine til dig og dine behov.