​Professionel maskinforretning

Eget værksted

​Nye & brugte landbrugsmaskiner

Brugt traktor og andre brugte landbrugsmaskiner i høj kvalitet

Har du brug for en brugt traktor, eller søger du brugte landbrugsmaskiner i Brønderslev, Vendsyssel eller andre steder i Nordjylland? Hos Manna Traktor har vi altid masser af maskiner på lager i vores maskinforretning fra blandt andet Amazone og alle de andre kendte mærker, så du helt selv kan vælge efter budget og præferencer.

Er du interesseret i at se, hvad vi kan tilbyde af brugte landbrugsmaskiner eller brugt traktor, anbefaler vi, at du kommer og ser, hvad vi har til salg lige her og nu. Ønsker du, at vi leverer maskinen, kan vi også klare den, men ellers afhenter du selv, når vi har gjort den klar til dig.

Brugte landbrugsmaskiner til gode priser

Der er stor forskel på brugte landbrugsmaskiner og for den sags skyld også en brugt traktor og den stand, de befinder sig i.​

Da vi har eget værksted og har mange års erfaring, gennemgår vi dem selv og står på mål for, at de fungerer upåklageligt og præcis, som de skal.

Ser du efter noget specifikt, tager vi gerne en god snak med dig om, hvad du kan tænke dig, hvad du har af behov samt hvad dit budget er. Vi kan imødekomme langt de fleste ønsker og ikke mindst bestille en brugt traktor hjem, hvis det er det, du er på udkig efter.

Kontakt os for en pris på en brugt traktor eller andre maskiner

Vil du se på en brugt traktor eller brugte landbrugsmaskiner, står vi klar til at rådgive dig. Ring eller skriv for at høre mere på telefon 98 88 76 11 eller på michael@manna-traktor.dk.​

Har du yderligere spørgsmål?


Vi besvarer dem gerne. Send os dine spørgsmål via nedenstående kontaktformular. Angiv gerne, om du foretrækker at blive ringet op.

Vi glæder os til at hjælpe dig videre i processen!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Manna Traktor- og Maskinforretning A/S

CVR: 30555104​

Kontaktinformation

Ring til os på:

E-mail: