​Professionel maskinforretning

Eget værksted

​Nye & brugte landbrugsmaskiner

​Brugt traktor og andre brugte landbrugsmaskiner til salg

Har du brug for en brugt traktor, eller søger du brugte landbrugsmaskiner i Brønderslev, Vendsyssel eller andre steder i Nordjylland? Hos Manna Traktor har vi altid masser af maskiner på lager i vores maskinforretning fra bl.a. Amazone og mange andre anerkendte mærker, så du helt selv kan vælge efter budget og præferencer.

Er du interesseret i at se, hvad vi kan tilbyde af brugte landbrugsmaskiner eller brugt traktor, anbefaler vi, at du kommer og ser, hvad vi har til salg lige her og nu. Ønsker du, at vi leverer maskinen, kan vi også klare den, men ellers afhenter du selv, når vi har gjort den klar til dig. Vi har et stort udvalg af landbrugsmaskiner til salg året rundt, så du kan være sikker på at finde den type maskine, du mangler.

Brugte landbrugsmaskiner til salg – til gode priser

Der er stor forskel på brugte landbrugsmaskiner og for den sags skyld også en brugt traktor og den stand, de befinder sig i.

Da vi har eget værksted og mange års erfaring, gennemgår vi dem selv og står på mål for, at de fungerer upåklageligt og præcis, som de skal, før vi sætter vores landbrugsmaskiner til salg.

​​

Salg af landbrugsmaskiner – og mange andre slags maskiner

Vi sælger mange typer maskiner, fx traktor, minigraver, minitraktor, minilæsser og andre typer maskiner til havearbejde, gravearbejde, landbrug og industri.

Er du på udkig efter noget specifikt, tager vi gerne en god snak med dig om, hvad du kan tænke dig, hvad du har af behov samt hvad dit budget er. Vi kan imødekomme langt de fleste ønsker og ikke mindst bestille en brugt traktor hjem, hvis det er det, du er på udkig efter.

Kontakt os for en pris på en brugt traktor eller andre maskiner

Vil du se på en brugt traktor eller brugte landbrugsmaskiner til salg, står vi klar til at rådgive dig. Ring eller skriv for at høre mere på vores telefon 98 88 76 11 eller på e-mail michael@manna-traktor.dk.​

Vi er altid klar på at svare på dine spørgsmål over telefon eller e-mail, men du er naturligvis også velkommen forbi, hvis du gerne vil kigge på vores udvalg og have en snak om de maskiner, vi sælger.

Har du yderligere spørgsmål?


Vi besvarer dem gerne. Send os dine spørgsmål via nedenstående kontaktformular. Angiv gerne, om du foretrækker at blive ringet op.

Vi svarer inden for 1 time på hverdage mellem kl. 8:00 og 16:00. Vi glæder os til at hjælpe dig videre i processen!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Manna Traktor- og Maskinforretning A/S

CVR: 30555104​

Kontaktinformation

Ring til os på:

E-mail: