​Professionel maskinforretning

Eget værksted

​Nye & brugte landbrugsmaskiner

Amazone maskiner til det kvalitetsbevidste landbrug

Hos Manna Traktor er vi specialister i Amazone maskiner, hvilke vi forhandler i vores maskinforretning til det kvalitetsbevidste landbrug i Brønderslev, Vendsyssel og i hele Nordjylland. Amazones produkter er af høj, tysk kvalitet og er førende inden for såteknik, jordbearbejdning, sprøjteteknik samt gødningsteknik.

Produkterne er rotorharver/nedmulder, tallerkenharver, grubber med videre samt såmaskiner til alle slags såteknik. Det kan være direkte såning med skiveskær, majssåmaskine, gødningsmaskiner, liftmodel, som spreder op til 54 meter med vejeudstyr, elektronisk såmængde-styring, som kan køre over GPS. Har du brug for hjælp til at vælge model? Kontakt os ganske uforpligtende. Du kan også læse mere om vores nye og brugte maskiner her

Stabile og driftige Amazone maskiner

Amazone er førende inden for lift- og trailersprøjter, som altid er foran med det sidste nye inden for sprøjteteknik. Hos Manna Traktor har vi forhandlet Amazone maskiner siden 2001. I 2002 udvidede vi med et større reservedelslager, så vi altid kan betjene alle Amazone kunder.

Ønsker du professionel hjælp og rådgivning, hvad angår Amazone maskiner og Amazon sprøjter, er vi det rette sted for dig. Vi har mange års erfaring og ved alt, der er at vide om deres mange forskelligartede maskiner fra den velrenommerede tyske producent

Ring eller skriv for at høre mere

Vil du have mere at vide om de forskellige Amazone maskiner eller priser? Så kontakt os på telefon 98 88 76 11, eller skriv til michael@manna-traktor.dk. Så skal vi nok finde den rette maskine til dig og dine behov.

Har du yderligere spørgsmål?


Vi besvarer dem gerne. Send os dine spørgsmål via nedenstående kontaktformular. Angiv gerne, om du foretrækker at blive ringet op.

Vi svarer inden for 1 time på hverdage mellem kl. 8:00 og 16:00. Vi glæder os til at hjælpe dig videre i processen!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Manna Traktor- og Maskinforretning A/S

CVR: 30555104​

Kontaktinformation

Ring til os på:

E-mail: